Ed07 | Torna La Veu

L’últim número de La Veu havia de distribuir-se l’estiu del 2017, però va ser una de les publicacions segrestades a Correus en l’ofensiva repressiva de l’Estat espanyol contra el referèndum de l’1 d’octubre. Finalment, amb setmanes de retard, va poder arribar.

Tres anys després, La Veu torna. La represa de La Veu ve motivada per la necessitat de veure més enllà de les conjuntures i defensar línies estratègiques de fons. Si sempre ha estat necessària una publicació escrita, encara ho és més ara que la immediatesa i velocitat de les xarxes digitals fan més volàtils i superficials els debats i les opinions. El debat i la reflexió són els eixos que han caracteritzat la política editorial d’aquest portaveu, conscient que no hi pot haver una estratègia política adient sense teoria alliberadora resultat de l’anàlisi concreta de les contradiccions definides.

Últims articles

Editorial

Editorial 19 | On és l’esquerra?

La teòrica esquerra institucional és als llimbs o, directament, a l’altre cantó de la barricada, i l’esquerra social mirant de lluitar al carrer prou afeblida, tant per la repressió com per l’abandonament o la inoperància de l’esquerra institucional.

Segueix llegint »
Número 19

La llengua i les cadenes

La lluita pel català és un element central del nostre futur com a poble i és per això que els Estats ocupants l’han assetjat tan intensament. Ens cal moure’ns i sacsejar les cadenes del poder dominant!

Segueix llegint »
Número 19

Lenin, el CEO de la revolució

Que no tingui gaire sentit buscar cites com qui furga en les Sagrades Escriptures no vol dir que no hàgim de llegir Lenin. Ben contextualitzat ens serveix per entendre la perícia i el rigor amb què convé defensar les idees en els debats polítics.

Segueix llegint »